Farfisa ovipuhelin

FARFISA ovipuhelinjärjestelmät


Farfisan ovipuhelinjärjestelmät ovat suunniteltu helppokäyttöisiksi, turvallisiksi ja luotettaviksi ratkaisuiksi, jotka tarjoavat asiakkaillemme kestävän tavan hallita pääsyä tiloihin.

Farfisan ovipuhelinjärjestelmät tarjoavat laajan valikoiman toimintoja ja ominaisuuksia, kuten useita sisäyksikkövaihtoehtoja, videokuvan toiston, kameratarkistuksen ja 

koodilukijan, jotka mahdollistavat asiakkaillemme valita juuri heidän tarpeisiinsa sopivan järjestelmän. Farfisan ovipuhelinjärjestelmät on suunniteltu kestämään myös haastavia sääolosuhteita ja

niissä on käytetty kestäviä materiaaleja, jotka varmistavat niiden pitkäikäisyyden.

Farfisan ovipuhelinjärjestelmät soveltuvat erinomaisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten yritysten turvavalvontaan, asuintaloihin, hotelleihin, kauppakeskuksiin ja paljon muuhun.

Farfisan ovipuhelinjärjestelmät tarjoavat asiakkaillemme erinomaisen tavan hallita pääsyä tiloihin turvallisesti ja helposti.

Farfisa on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen korkealaatuisia ja innovatiivisia ovipuhelinjärjestelmiä, jotka täyttävät heidän tarpeensa ja odotuksensa.

 

Tulossa Connecto IP-ovipuhelin

 thumbnail_image001 


GSM ovipuhelin Farfisa MyCom

Farfisa MyCom 4G GSM-ovipuhelin

Modulaarinen, laajennettavissa, 1-50 käyttäjää / painiketta

Ovipuhelinpaketit

Farfisa ovipuhelinpaketit


Powered by Powered by